Obvestilo o zasebnosti

Prijava na etečaje in e-novice

Ob prijavi na etečaje in e-novice dovoljujete, da Jollanda Hercog (Kovača vas 7, 2310 Slovenska Bistrica) zbiram in obdelujem osebne podatke, ki ste mi jih posredovali ob prijavi na e-novice in e-tečaje. 

Osebni podatki, ki jih zbiram, so vaše ime in vaš elektronski naslov ali samo vaš elektronski naslov.

Vaše posredovane osebne podatke uporabljam izključno za to, da vam pošiljam moje e-tečaje in e-novice. Osebnih podatkov ne uporabljam za noben drug namen in jih ne posredujem tretjim osebam. 

Pravico imate, da zahtevate dostop do lastnih osebnih podatkov, popravek osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave osebnih podatkov. Pravico imate tudi do prenosljivosti podatkov.

Posredovane osebne podatke hranim do vašega preklica. Privolitev za obdelavo osebnih podatkov lahko prekličete kadar koli. Preklic privolitve za obdelavo osebnih podatkov pa ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do preklica privolitve. 

Navedene pravice lahko uveljavite tako, da pošljete zahtevek na e-naslov info@jolandahercog.com. V zahtevku navedite svoje ime in elektronski naslov, ki ste ga posredovali ob prijavi na e-novice ali e-tečaj.

Od prejemanja e-novic ali e-tečlaja se lahko kadarkoli enostavno odjavite tako, da kliknete na povezavo “Odjava”, ki se nahaja na dnu vsakega elektronskega sporočila, ki ga prejmete prek e-novic ali e-tečaja.